Jognyilatkozat

Kérjük, figyelmesen olvassa el az alábbiakat!

A honlap (a www.inkoutlet.hu szerveren elérhető internet szolgáltatás) vagy bármely oldala megnyitásával Ön elfogadja az itt felsorolt feltételeket. Kérjük, amennyiben nem ért egyet a feltételekkel, ne nyissa meg weboldalainkat!

Szerzői jog

Az INKOUTLET.HU Kft. weboldalai, az azokon található minden képi és szöveges tartalom, illetve azok elrendezése szerzői jogi, illetve védjegyoltalom alatt állnak, azok bármilyen formában történő felhasználása a személyes használatot meghaladó mértékben kizárólag az INKOUTLET.HU Kft. kifejezett erre vonatkozó írásos engedélyével lehetséges.

Információk

Az INKOUTLET.HU Kft. weboldalain megjelenő információk, adatok, feltételek kizárólag tájékoztatásul szolgálnak, azok teljességéért, pontosságáért a INKOUTLET.HU Kft. felelősséget nem vállal. Az INKOUTLET.HU Kft. nem tartozik felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a weboldalak használatából, azok használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából keletkeznek, illetve amelyek az információtovábbítási késedelemből, számítógépes vírusból, vonal- vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból származnak.

A személyes adatok védelme

Az INKOUTLET.HU Kft. bármely, a weboldalak használata során tudomására jutott személyes adatot az Adatkezelési Szabályzata szerint kezeli.

Az INKOUTLET.HU Kft. az ügyfelei személyére, adataira, vagyoni helyzetére vonatkozó valamennyi adatot, tényt, információt, megoldást titokként kezel.

Az INKOUTLET.HU Kft. az Interneten keresztül hozzá eljuttatott valamennyi adatot ugyanolyan védelemmel kezeli, mintha azokat egyéb úton bocsátották volna rendelkezésére.

© Copyright 2021 - www.inkoutlet.hu
Vétel / Purchase  |  Data protection  |  Legal notice  |  facebook 

Drag & Drop Website Builder